fbpx

Akdeniz’in incisi Kaş, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve berrak denizi ile bilinir. Kaş’ın bu eşsiz güzelliklerini keşfetmek, her bir köşesinde ayrı bir hikaye saklı olan bir şehrin sokaklarını gezer gibi. Aden, Nasmarine’in özel motoryatı, sizlere Kaş’ın bu eşsiz manzaralarını lüks ve konfor içinde keşfetme fırsatı sunuyor.

 

Aden, 27 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde etkileyici bir yapıya sahip. Tam 1400 beygir gücünde bir motorla donatılmış Aden, denizin üzerinde hafif ve güçlü bir şekilde ilerlerken, 8 misafir ve 2 mürettebata lüks bir yaşam alanı sunar. Kabinlerinde modern tesisat ve donanımla donatılmış olan Aden, denizin üzerindeki bir otel konforunu deneyimlemeniz için size olanaklar sunuyor.

 

Kaş’ın en gözde rotalarından bazılarına göz atalım:

 

**Kaputaş Plajı:** Turumuzun ilk durağı, turkuaz denizi ve altın sarısı kumuyla ünlü Kaputaş Plajı. Burada, Aden’in sunduğu konforla bir mola verip, doğa ile baş başa kalabilirsiniz.

 

**Kekova:** İkinci durağımız olan Kekova, batık şehri ve doğal güzellikleriyle Kaş’ın en önemli turistik bölgelerinden biri. Aden ile bu tarihi yarımadayı keşfederken, tarihin eşsiz bir parçasını deneyimleyebilirsiniz.

 

**Meis Adası:** Sadece birkaç mil uzaklıkta bulunan bu pitoresk Yunan adası, Kaş’ın ziyaretçileri arasında popüler bir durak. Aden ile Meis Adası’na yapacağınız bir gün gezisi, unutulmaz bir deneyim olabilir.

 

Kaş’ın gizemli sularında Aden ile unutulmaz bir deneyim yaşamaya ne dersiniz? Sizi, Kaş’ın eşsiz manzaraları arasında lüks ve konfor içinde bir yolculuğa çıkmak için bekliyoruz.